• JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
Pokrovitelji
Pasica
Povezave
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica

Borski Mikulaš - Hlohovc

SLOVAKA

Prejšnji konec tedna sta v slovaškem Borskem Mikulašu - Hlohovcu potekali dve mednarodni tekmi v hitri hoji, ki sta se jih udeležili tudi naši atleti in dosegli spodbudne rezultate oziroma uvrstitve.

V soboto so najprej nastopili v Borskem Mikulašu na 47. izvedbi “Zahoračke dvadsiatke”, kjer je v najmlajši kategoriji Pionirk U10, ki so tekmovale na razdalji 1 km, Saša Milenovič (AK Koper) zasedla odlično 2. z osebnim rekordom 6:17, le 4 sekunde za slovaško zmagovalko. Med mlajšimi mladinkami pa je Eva Čanadi (AK Koper) premagala razdaljo 5 km s časom 29:17 in zasedla 4. mesto. Na isti razdalji se je med veterani pomeril še Fabio Ruzzier (AK Koper), ki je s časom 27:27 na starostni lestvici vseh kategoriji zasedel končno 2. mesto.

Naslednji dan je bila v 70 km oddaljenem Hlohovcu na sporedu še 19. izvedba Mednarodnega mitinga v hoji, kjer je na uvodni tekmi Pionirk U10 na razdalji 1 km Saša Milenovič (AK Koper) z doseženim časom 6:04 ponovno izboljšala le dan star osebni rekord in si v končnem sprintu tudi zagotovila zmago. Med mlajšimi mladinkami je Eva Čanadi (AK Koper) na razdalji 3 km s solidnim časom 16:13 zasedla 4. mesto, medtem ko je na isti razdalji Fabio Ruzzier (AK Koper) s sezonskim rekordom 15:34 zasedel skupno 3. mesto med veterani vseh kategoriji.  Domov se je slovenska odprava vrnila polna pokalov in praktičnih nagrad (celo s profesionalnim kolesom).

 
Iskanje
Utrinki
Link_to_Facebook